Udgivet den 02-06-2021

Sådan modtager du nyhedsmails fra Commercial & Partners i TDC NET

I Commercial & Partners sender vi dagligt information ud til jer serviceudbydere om alt fra produktnyheder, kampagner, it-udvikling og pris- eller aftaleændringer samt invitationer til branchedialoger og tekniske fokusmøder. Informationen vi sender er vigtig for at indgå forretning og dialog med os i TDC NET. 

Vi giver her en beskrivelse af, hvad du og dine kollegaer skal gøre for at modtage e-mails og nyhedsbreve fra os. Der er to trin, du skal følge:

  1. Du skal have en profil til selvbetjeningssiden
  2. Du skal sætte dine mailindstillinger på Min Profil

Sådan får du en profil
Inden du kan bevæge dig rundt på selvbetjeningssiden, skal du have en brugerprofil. Din og dine kollegagers adgange er styret af én eller flere administratorer i jeres virksomhed. En administrator er ansvarlig for at styre, oprette og slette jeres brugeradgange, og skal dermed sikre, at du har de nødvendige adgange.

Hvis man har en profil, kan man se sine administratorer via dine administratorer på Min Profil. Så hvis du er i tvivl om, hvem dine administratorer er, kan det være en god idé at spørge en kollega, om han/hun vil tjekke det på sin profil. Er der fortsat tvivl, kan du kontakte fejlserviceteamet i vores kundesupport.

Sådan sætter du nyhedsindstillinger
Når din administrator har oprettet din adgang, kan du begynde at sætte dine nyhedsindstillinger. Du takker ja til e-mails og vælger dine nyhedsindstillinger via redigér dine indstillinger for e-mails på Min Profil. 

Vores nyhedsmails er inddelt i fire kategorier, hvorfra du skal afkrydse dine præferencer:

  • Driftsinformation er info om drift på it-systemer, netværk samt daglig drift 
  • Nyheder er info om tiltag og forbedringer, der relaterer sig til produkter og ydelser
  • Priser og aftaler er info om pris- og aftalebilag samt tilhørende procesændringer
  • Teknisk dokumentation er info om API-løsninger til it-integrering

Vi anbefaler, at du tilmelder dig mere eller mindre alt på tværs af dine produkter. Så er du sikker på, at du ikke går glip af noget. Udover nyhedsmails kan du også tilmelde dig mails på nye opdateringer på dine favoritdokumenter samt nye releases og servicevinduer i releasekalenderen.

Find rundt på selvbetjeningssiden
Vi har lavet en guide til wholesale.tdc.dk, så du som ny i selvbetjeningsuniverset hurtigere kan lære siderne og de forskellige funktioner bedre at kende samt nemmere navigere rundt. Du henter guiden via linket her.

Topic i denne artikel

Relaterede nyheder

  • 02-12-201908:00
  • Velkommen til TDC NET
  • I fredags lancerede vi vores nye navn TDC NET. Det var kulminationen på en lang rejse, som vi påbegyndte i foråret, hvor vi præsenterede vores nye strategi, om at skabe den næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur i Danmark.