Udgivet den 02-12-2019

Velkommen til TDC NET

I fredags lancerede vi vores nye navn TDC NET. Det var kulminationen på en lang rejse, som vi påbegyndte i foråret, hvor vi præsenterede vores nye strategi, om at skabe den næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur i Danmark. Vi har siden da arbejdet hårdt på at udvikle vores nye brand – med afsæt i både vores arv og vores strategi. Og derfor kan vi nu med glæde sige: velkommen til TDC NET.
 
Vi forbinder Danmark. Til gavn for alle
Gennem mere end et århundrede har TDC NET været med til at binde Danmark tættere sammen.  

Siden den visionære C.F. Tietgen i 1882 etablerede Kjøbenhavns Telefon-Selskab - og foretog sine første opkald. Til i dag, hvor vi døgnet rundt sikrer, at hele landet er forbundet. 
 
Fra bølgerne ved Vesterhavet til klipperne på Bornholm. Fra Skagen mod nord til Gedser i syd. Fra den store verden, og helt ind i vores hjem.
 
Det er en gevinst for Danmark, når vi hænger godt sammen. Lande med god infrastruktur klarer sig bedre - både socialt og økonomisk.
 
Men udviklingen står ikke stille, og Danmark skal fortsat være et foregangsland – også digitalt.
 
Opgaven er monumental. Investeringen er kolossal. Men det er forudsætningen for, at alle får del i de store muligheder, som fremtiden bringer. 
 
TDC NET har - med vores historie - et særligt ansvar. Derfor skaber vi den næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur.
 
Med sikre og lynhurtige netværk binder vi virksomheder, hospitaler, skoler - du og jeg - endnu bedre sammen. 
 
Med hinanden. Og med resten af verden. 
 
Med kunden i fokus

Vi har et stærkt ønske om kommercielt at udnytte vores netværk med åben adgang for alle netværks- og tjenesteudbydere og være jeres foretrukne samarbejdspartner med de bedste teknologier. Det vil vi blandt andet ved at gøre det så enkelt som muligt for jer at interagere med os – så I kan få gavn af services i verdensklasse. Vi er stolte af at være jeres samarbejdspartner, så I kan tilbyde jeres kunder værdiskabende og fremtidssikrede kommunikationsløsninger. 
 
Wholesale & Partners bliver Commercial & Partners

Den kommercielle enhed i TDC NET hedder fremover Commercial & Partners (tidligere Wholesale & Partners) under ledelse af Robert Dogonowski, der også er en del af TDC NETs management-team. Den organisatoriske placering vil ikke få nogen betydning for jeres indgang til Commercial & Partners. I vil fortsat have jeres sædvanlige kontaktpersoner. 
 
Med Robert Dogonowski og hans lederteam i spidsen ønsker vi, også i fremtiden, at være jeres foretrukne samarbejdspartner.  
 
Har I spørgsmål, er I velkomne til at tage fat i jeres Key Account Manager. 
 
Vi håber, I vil tage godt imod TDC NET
 

Relaterede nyheder