TDC Wholesale - Det rette valg

TDC Wholesale er Nordens mest erfarne leverandør af kommunikation og datatransmission. Vi skaber produkter, sammensætter services og udvikler for at møde vores kunders behov.

Læs mere om os

Vælg fra produktpaletten

Teleoperatør med eget netværk? Eller Service Provider med telekompetencer og primært forretningsfokus på teleydelser. Se vores professionelle produkter inden for access, infrastruktur, netværk og samhandel her

Brand partner

Har I en stærk position indenfor andre forretningsområder og tilbyder teleydelser som supplement. Besøg vores partner CompanyMobile for den rette løsning til jer. 
 

Hvorfor vælge os?

Vi er Danmarks og nordens mest erfarne leverandør af grossistløsninger inden for kommunikation og datatransmission.  

Hos TDC Wholesale får du et dedikeret professionelt team af certificerede specialister, som rådgiver med udgangspunkt i jeres forretning. Det sikrer dig et tæt samarbejde med os ud fra en fælles vision, målsætning og klare planer. 
 
best network

Danmarks bedste netværk

I mange år har vi forbundet mennesker med hinanden. Men en forbindelse er ikke bare en forbindelse. Den skal helst have høj kvalitet. I TDC arbejder vi hele tiden på at sikre dig Danmarks bedste netværk. Læs mere på TDC Groups hjemmeside om vores stærke netværk.